OVH Community, your new community space.

Serverių suteikimai 09/09

Arturas-M
09-11-2013, 11:56 AM
Dėkui Gyti, tikėsimės taip ir bus.

Gyvai
09-11-2013, 09:39 AM
Mane užtikrino, kad dabar išskaidyti ir išskirstyti blokai veiks kaip veikė, net ir po atnaujinimų ir pan. Naujos taisyklės tik naujiems blokams.

Arturas-M
09-10-2013, 08:36 PM
Tai yra aš galiu būti absoliučiai ramus, kad visi iki šio momento veikiantys seni IP blokai, kurie yra dabar ir yra išskaidyti ir išskirstyti tarp serverių ir čia nebus jokių OVH triukų?
Žinoma aš pats jau tuo netikiu ir stengsiuosi viską kaip galima greičiau privesti iki to, kad man OVH liktų tik vienas EG/MG serveris su jam leistinu IP skaičiumi, tai yra man reiks atlaisvinti apie 150 IP, o serveriams kurie turi papildomus IP iš mano blokų priskirti IP adresus iš paprastų užskomų IP Failover, sustumdyti klientų IP taip, kad būtų galima atsisakyti RIPE blokų pertekliaus. Tačiau čia yra ilgas kelias ir žinoma šitai sukels daug nepasitenkinimo iš mano klientų pusės. Dėl to, nenorėčiau drastiškai atjunginėti IP adresus, siekdamas skubiai atsisakyti turimų IP blokų.

P.S. Aš suprantu, kad normaliam žmogui čia net nesuprantama apie ką rašau, juo labiau nelabai supranta kame čia problema Bet čia problema yra labai didelė, realiai tai minimum mėnuo intensyvaus darbo ir bendravimo su klientais, neužsiimant niekuo kitu. Už tai, kad OVH sutarčių kaitaliojimas man sukuria tiek darbo, kad aš nebegaliu daugiau niekuom užsiimti, aš žinoma esu be galo šiai kompanijai dėkingas

InA_OvH
09-10-2013, 02:24 PM
Sveiki, naujos taisyklės naujiems serveriams jau paskelbtos čia.

Esamiems serveriams, jokių pokyčių, esami IP blokai ir toliau galios, tokie kaip yra, jeigu ir toliau juos naudosite

InA_OvH
09-10-2013, 12:34 PM
Citata Arturas-M raŔė
Atsakymas bus? Šiaip, šiai dienai OVH Lietuvos filiale vis dar naudojuosi paslaugomis, kurių suma yra apie 8200 litų. Ir man dabar reikia rūpintis, landžioti po forumą ir prašinėti atsakymo kokiu būdu OVH eilinį kartą laužys savo sutartis ir įsipareigojimus? Man reikia datos nuo kada pradės galioti nauja IP maršrutizavimo tvarka.
Sveiki, jūsų klausimą persiuntėme atsakingiems asmenims, kai gaustime atsakymą, iškart jus informuosime.

Arturas-M
09-10-2013, 11:01 AM
Atsakymas bus? Šiaip, šiai dienai OVH Lietuvos filiale vis dar naudojuosi paslaugomis, kurių suma yra apie 8200 litų. Ir man dabar reikia rūpintis, landžioti po forumą ir prašinėti atsakymo kokiu būdu OVH eilinį kartą laužys savo sutartis ir įsipareigojimus? Man reikia datos nuo kada pradės galioti nauja IP maršrutizavimo tvarka.

Arturas-M
09-09-2013, 11:59 AM
Citata Gyvai raŔė

Tai padidins turimų IPv4 /32 skaičių maršrutizatorių lentelėse, todėl reikia jį suvaldyti, kad ateityje išvengtume techninių gedimų. Todėl pakeisime 2 RIPE IP taisykles:
- Nebus galima išskaidyti blokų "pavieniais adresais". Turėsite naudoti visą bloką. Tai leis nukreipti maksimalų IP adresų kiekį naudojant tik 1 įrašą.
- Mažiausias blokas bus /28 arba 14 IP (1-as ir paskutinis IP nenaudojami), už 16 Eur/mėn.
OVH nenustoja stebinti. Kaip suprantu, šitos taisyklės galios ir seniau įsigytiems ir išskaidytiems IP adresams. Reiškia bus visi blokai atstatyti ir maršrutizuojami jau nauja tvarka. Problemos kaip visada, bus paliktos tiems kurie skęsta, tai yra klientams?

Gyvai
09-09-2013, 11:45 AM
Pratęsiant
http://forum.ovh.lt/showthread.php?t=864

Sveiki,
Praėjusią savaitę nusprendėme KS ir SP gamas pažymėti kaip "išparduota" ir pasivyti vėluojančius užsakymus prieš priimant naujus. Be to, užsakymų kiekis per didelis, kad galėtume juos įvykdyti laiku. Tapo neišvengiama suvaldyti šią užsakymų eilę, vykdant užsakymus prieš naujus užsakymus.

Mūsų serveriai labai patrauklūs ir įkliuvome į savo spąstus. Todėl pradėjome lyginti užsakymus, kad neturėtume tokio kosminio užsakymų skaičiaus, kaip turėjome rugpjūtį.

Taip pat jau pranešėme, kad IP Failover kainos gali kisti. Neseniai kaina pakilo nuo 0.5 Eur/IP iki 1.0 Eur/IP. Gavus užsakymus, turimos atsargos tuštėja greičiau, nei buvo numatyta.

Šiandien suteikiame galimybę turėti daugiau nei 3 "pavienius", priklausomai nuo serverio naudojimo trukmės. Taisyklė paprasta: galite turėti tiek IP failover, kiek mėnesių apmokate už serverį. Didžiausias leistinas kiekis priklauso nuo gamos:
- KS: 0
- SP: 6 IP FO
- FS: 0
- EG: 12 IP FO
- MG: 18 IP FO
- HG: 24 IP FO

Jeigu norite turėti daugiau kaip 3 IP FO, pakanka apmokėti serverio pratęsimą už X mėnesių.

Tai padidins turimų IPv4 /32 skaičių maršrutizatorių lentelėse, todėl reikia jį suvaldyti, kad ateityje išvengtume techninių gedimų. Todėl pakeisime 2 RIPE IP taisykles:
- Nebus galima išskaidyti blokų "pavieniais adresais". Turėsite naudoti visą bloką. Tai leis nukreipti maksimalų IP adresų kiekį naudojant tik 1 įrašą.
- Mažiausias blokas bus /28 arba 14 IP (1-as ir paskutinis IP nenaudojami), už 16 Eur/mėn.

Jeigu norite naudoti IP bloką keliuose serveriuose, galite nukreipti bloką į vrack 1.5; tai leis nukreipti bloką (taigi, 1 eilutė), po to, panaudojant vlan magiją, nukreipti kiekvieną IP į reikiamą serverį. Vrack 1.5 taikomas BETA testavimas, mėnesio gale bus STABLE versija. Dabar galite atstatyti IP bloką ir nukreipti jį į vrack 1.5.

Dirbame ties kompensacijų klausimu klientams, kurie nuomojasi serverius 12-24-36 mėnesius ir bausmių klientams, kurie yra nepastovūs ir keičia serverius kas 3 ar 6 mėnesius. IP Failover kiekis yra pirmas žingsnis, tačiau yra dar daug veiksmų, susijusių su lojalumu serveriui.

Serverių pristatymų būsena:

HG
==
Pristatoma per 1 - 48 val

MG
==
Pristatoma per 1 - 48 val

EG
==
Gavome serverių CPU ir šaliname išaugusį vėlavimą. Diegiami CPU yra 30% galingesni nei nurodyta specifikacijose.

Paskutinis įvykdytas užsakymas, kurio mokėjimas buvo priimtas:
2013-09-03 20:00:33
1 - 48 val. pristatymas numatytas nuo savaitės vidurio.

FS
==

FS-8T
2013-08-31 10:01:33

FS-24T
2013-09-03 11:58:36

SP
==

SP BestOf
2013-08-29 09:34:35

mSP SSD
2013-09-02 14:23:11

mSP
2013-08-22 20:52:32

KS
==
KS-24G
Pristatoma per 1 val.

KS-16G
2013-08-19 13:55:36

KS-4G
2013-09-03 06:27:50

KS-2G
2013-08-02 16:29:44
Numatome pateikti visus serverius iki mėnesio pabaigos, po 1000 serverių per savaitę.