allis
09-06-2013, 02:57 PM
KS bandau atsikratyt
Ai savaitgalis važiuoju pailsėt, grįšiu pirmadienį, gal jau servas lauks manęs, o ne aš jo
Arturas-M
09-06-2013, 12:33 PM
allis raÅ”Ä
Aš daug ankščiau užsakiau, taigi stokis į eilę po manęs
Ei, čia ne kimsufi, čia supper planas Aš jau nebežinau ką klientui sakyti...
allis
09-06-2013, 11:07 AM
Aš daug ankščiau užsakiau, taigi stokis į eilę po manęs
Gero savaitgalio, visiems laukiantiems!
Arturas-M
09-06-2013, 09:11 AM
Savaitė baigiasi, rezutatas vis dar:
Jūsų užsakymas buvo apmokėtas 12/08/2013 a 13:56:36 - Jūsų užsakymas yra vykdomas.
InA_OvH
09-04-2013, 08:28 AM
allis raÅ”Ä
Kokios malonios naujienos, laukiame mėnesį tai dar 3 savaites palauksime tikrai
Netgi nutraukti užsakymo negalima,, nes pinigai butų grąžinti tik po 30 dienų ir tai negarantuotai. Taip paaiškino OVH darbuotojas.
Tikrai vertėtų palaukti, nes mSP serverių Prancūzijoje nebeparduodame, juos galima užsisakyti tik Kanadoje. Kai gausite serverį, jeigu nereikalingas, galėsite perparduoti čia forume, klientams, kurie jų negavo, bet pageidauja gauti.
allis
09-03-2013, 09:05 PM
Kokios malonios naujienos, laukiame mėnesį tai dar 3 savaites palauksime tikrai
Netgi nutraukti užsakymo negalima,, nes pinigai butų grąžinti tik po 30 dienų ir tai negarantuotai. Taip paaiškino OVH darbuotojas.
oles@ovh.net
09-02-2013, 08:56 PM
Sveiki,
Nuo rugpjūčio pabaigos siūlome naują serverių gamą, kuri labai patinka. Kasdien gauname astronominį užsakymų skaičių, dėkojame jums už pasitikėjimą.
Tikėjomės, kad per atostogas pasivysime terminus ir jau nuo rugsėjo 1 d. serveriai vėl bus suteikiami per 1 val. Bet konstatuojame, kad nebegalime įvykdyti užsakymų, kadangi jų daugiau nei šiuo metu turimų gamybinių pajėgumų, nepaisant to, kad rugpjūtį pasamdėme dvigubai daugiau darbuotojų. Rugpjūtis buvo rekordinis, suteikėme beveik 20 tūks. serverių, o rugsėjis numatytas dar greitesnis.
Krizę išgyvenančioje šalyje greito augimo problemos sprendimas gali atrodyti kaip ėjimas prieš srovę, bet šias problemas spręsti itin įdomu. Mūsų darbuotojams jau 5 savaites daromas spaudimas ir jau pradedame jausti nuovargį. Pagaliau OVH siūlo ne tik dedikuotus serverius, bet ir svetainių talpinimo planus, ties kuriais daug dirbame, siūlome domenus, adsl, voip, cloud... Žodžiu, turime suvaldyti spaudimą viduje ir įgyvendinti įsipareigojimus.
Todėl nusprendėme KS ir SP serverių gamas pažymėti "sold out", visų pirma įgyvendinti vėluojančius užsakymus prieš priimant naujus. Trumpai sakant, turime įvykdyti įsipareigojimus suteikti serverius per tokį laikotarpį, kokį skelbiame interneto svetainėje. Manome, kad mums prireiks nuo 2 iki 3 savaičių, kad suteiktume visus vėluojančius serverius. Toliau žiūrėsime, ką reikia patobulinti, kad geriau suvaldytume šį augimą, nes kalbant apie užsakymų skaičių, negalėsime padaryti geriau nei rugpjūtį.
FS, EG, MG, HG serverių taip pat užsakoma vis daugiau, bet tikimės, kad per savaitę suteiksime visus šių 4 kategorijų serverius, o nuo savaitės pab. serverius galėsime suteikti per valandą.
Mums jau teko susidurti su panašiomis problemomis ir jau žinome, kur reikia kreiptis, kad išspręstume šias teigiamas laikinas problemas.
Draugiški linkėjimai,
Octave