OVH Community, your new community space.

Padeka OVH

Gyvai
09-15-2010, 10:15 AM
Malonu girdėti gerus atsiliepimus apie mūsų paslaugas. OVH ir toliau stengsis teikti kaip įmanoma kokybiškesnes paslaugas už prieinamą kainą. Šie metai su jumis mums iš tikrųjų buvo labai svarbūs, todėl dar kartą dėkojame visiems testuotojams, vykdžiusiems įvairiausius projektus.

Sėkmės Jums ateityje!

zadintuvas
09-14-2010, 11:14 PM
Norėčiau ir aš prisidėti prie padėkos. Serveris tikrai veikė nepriekaištingai. Šiuo metu uptime 220 dienų ir jis būtų tikrai 100%, jeigu pats nebūčiau serverio perkrovęs kelis kartus. Tinklo greitis taip pat visada buvo maksimalus kiek teko jį stebėti. Atsako laikas buvo normalus, atsižvelgiant į tai, kad serveriai yra Prancūzijoje.

Palaikymas taip pat puikus: buvau pabandymui išjungęs atsakymus į ping užklausas, tai iš karto gavau laišką su iš support'o dėl serverio neatsakymo į užklausas ir tuojau pat buvo imtasi veiksmų problemai pašalinti.

Iš tikrųjų nėra prie ko prikibti. Suteikdami serverį testavimui prašėte pranešti apie problemas, bet su jomis susidurti neteko. Galiu tik palinkėti sėkmės OVH komandai ir patariu akcentuoti kokybę, kaip vieną iš privalumų žmonėms renkantis paslaugas, nes jos tikrai jums nepritrūksta.

Pagarbiai,
Julius

audi_s
09-10-2010, 11:06 AM
Prisidedu prie Vagiz išsakytos padėkos,
buvo šaunu tiek testuoti jūsų serverių galimybes, tiek ir pasinaudoti šių serverių laikinai nemokamomis paslaugomis

Gaila tik dėl to, kad Lietuvoje žmonės dar neturi tiek supratimo, kad pvz išskirtinis serveris yra gerai, kad jame gali daryti beveik viską, ką galėtai daryti su savo firmos serverinėje stovinčiu serveriu. Tačiau broliai ir seserys lietuvaičiai žiūri į pigesnes prekes teikiamas internetu, tokias kaip hostex, serveriai.lt, puslapiai.lt ir pan.
Atsižvelgiant vien į jūsų serverių galingumą bei elektros panaudojimo kaštus su lietuviškais elektros tiekėjų tarifais (apytiksliai 350-400W galingumo serveris per mėn sunaudos elektros energijos apytiksliai už 135-140 Lt), neskaitant, kad dar reikės pasirūpinti greitu interneto ryšiu su statiniu IP adresu serveriui (už šią pinigų sumą jau galima užsakyti serverį Q-1T iš http://www.kimsufi.lt/ks/ ). Tad tikrai rekomenduoju visiems norintiems serverį turėti OVH serverinėse.

Sėkmės OVH komandai vystant jūsų sukurtą projektą.

Pagarbiai,
Audrius V. (aka audi_s)

Gyvai
09-10-2010, 08:38 AM
OVH komandos vardu dėkoju Jums ir visiems kitiems, kurie testavo serverius. Jūsų visų pagalba padėjo mums gerinant paslaugų kokybę, parodė, kur reikia pasispausti komandų nariams ir sukūrė abipusį ryšį (deja, su kai kuriais iš Jūsų šis ryšys greitu metu nutrūks). Tikimės, kad su paslaugas išsaugojusiais testuotojais ryšys tik stiprės, o su klientais, nusprendusiais nepratęsti testuotų serverių, atkursime ryšį ateityje.

Dėkojame visiems savo testuotojams ir linkime tobulintis bei tobulėti, sėkmingai vystyti savo projektus ir atrasti sėkmės formulę.

Pagarbiai,
OVH LT komanda

vagiz
09-09-2010, 11:24 AM
Taigi, Taigi...
Praejo beveik metai laiko, nuo tada kai gavome test serverius. Laikas bega ir serveriai, vienas po kito bus isjungti/pratesti...
Perdaug nesistengsiu filosofuoti, nes tie, kas testavo - kiekvienas susidare savo nuomones ir jeigu nores - parasys.
Mano nuomone serveriai tikrai geri, OVH komanda taip pat super, gaila tik tiek, kad cia Lietuva ir normaliu testuotoju tikrai mazai, ir ipac tu, kurie sugebes prisiminti, kad OVH man dave severi ir po metu ateis uz tai padekoti...

Todel daug nerasant, ne i tema, noriu padekoti OVH komandai uz suteikta galimybe testuoti serveri, kadangi pats turiu nuosavus kelis ir paslaugu kaip ir nelabai reikia, kaip sakoma "niekada nesakyk niekada", todėl taip ir nesakau..., bet mazu maziausiai ka galesiu padaryti, tai Jus rekomenduoti kaip tikrai paslaugu kokybe ir kaina atitinkancia hostingo kompanija visiems, kas kreipsis i mane del hostingo klausimu.

Sekmes Jums,
Su pagarba E.S.