OVH Community, your new community space.

Dedikuoti serveriai: nice refresh


InA_OvH
01-30-2014, 03:43 PM
Sveiki

Šiek tiek atnaujinome dedikuotų serverių gamą. Tai mūsų "nice -n 15" refresh versija, kurią galime apibendrinti taip:

Pagaliau pristatome visą OVH dedikuotų serverių 2014 gamą.


Hehey!

Išsamiau apie mūsų refresh nice -n 15:

- EG-128G
Papildė "Infrastructure" serverių gamą. Šis naujas serveris pasižymi 1x E5-2650v2 8c/16t 2.6 GHz CPU, 128 GB RAM ECC ir 2x10G. Tai puikus derinys, jeigu diegiate proxy WEB tarp viešojo ir privataus tinklo vRack 1.5. Serverio kaina: 190 EUR be PVM/mėn. Šį serverį OVH naudoja proxy CDN, GeoCache, pCS ir jau netrukus naudos pCI, vRack, hubiC bei kitoms paslaugoms.

- HG
HG serverių CPU 2x E5-2630v2 12c/24t 2.6GHz keičiamas į 2x E5-2650v2 16c/32t 2.6GHz (pagal nutylėjimą). Nekeliant kainos. Mažinamos CPU parinkčių kainos.


- BigHG
BigHG serverių CPU 2x E5-2650v2 16c/32t 2.6GHz keičiamas į 2x E5-2670v2 20c/40t 2.5GHz. Nekeliant kainos. CPU parinkčių kainos taip pat mažinamos.


PS:
Kaip visa tai įmanoma? Skaitykite "Kodėl" šio pranešimo pabaigoje. Visais atvejais, klientai, kurie jau užsisakė HG 2014 arba BigHG 2014, galės pasinaudoti šiuo patobulinimu:
- nauju CPU (pagal nutylėjimą)
- sumažinta CPU parinkties kaina (tik OPEX režimu).

- FS serija
Pristatome 6 serverius, kurių korpusams suteikta nuo 12 TB iki 216 TB!! Šie serveriai buvo specialiai sukurti saugyklai su integruotu vRack 1.5. Mes juos naudojame savo pCS, taigi ir hubiC, poreikiams.

Šie serveriai jums padės sukurti:
- fast storage
- slow storage
- openstack swift
- ceph
- backup
- multi datacenter

FS serijoje taip pat integruoti nauji 6 TB pajėgumo (!!) diskai HGST Helium Entreprise, todėl galime suteikti 72 TB (2U) ir 216 TB (4U).

Be to, serveriai su 36 diskais sujungti naudojant 2 LSI HBA plokštes, kurių kiekvienos pajėgumas siekia 48 Gbps (8 kanalai po 6 Gbps SATA3/SAS2). Nepaisant vis didėjančio diskų skaičiaus korpuse, mes galime garantuoti, kad didžiausias disko pralaidumas nustatomas atsižvelgiant į disko, bet ne į LSI plokštės, pajėgumą.

Jums suteikiama "Hybrid" parinktis (SSD/HDD derinys), užtikrinanti serverių suderinamumą su CEPH specifikacijomis. Pagal nutylėjimą, serveris suderinamas su Openstack Swift specifikacijomis.

Serveriai FS-72T ir FS-218T pasirodys vasario vidury, esame vieni pirmųjų tiekėjų, gavusių naujų 6 TB diskų Helium, kurie dar neprieinami dideliais kiekiais. Kol kas laukiame, kol šie papuošalai pasieks mūsų rankas.

Serveriuose FS-144T ir FS-218T bus integruota naujovė (!!), kurią patvirtinsime per 10 dienų. Mes negalime apie tai pasakyti daugiau, bet tikrai verta šiek tiek palaukti..

Kiti FS serveriai jau prieinami, bet mums dar teks padirbėti, kad šie serveriai būtų pasiekiami 4 duomenų centrų zonose: BHS, GRA, RBX ir SBG. Pavyzdžiui, hubiC paslauga sinchronizuota 3 duomenų centruose GRA RBX ir SBG.

- HPC gama
Visas mūsų dėmesys skirtas Oxalya atstovybei, teikiančiai HPC ir Cloud sprendimus, kuriuos sukūrėme lygiagretiems skaičiavimams atlikti.


Mūsų software sprendimas suteikia galimybę:
- įkelti skaičiavimo modelį, pavyzdžiui, skaičiuojant skysčių ataušimą vamzdyje
- paleisti modelio skaičiavimus, stebint skysčių rezervuaro ir vamzdžio sąveiką pagal slėgį ir temperatūrą
- nuotoliniu būdu (!!) peržiūrėti skaičiavimo rezultatą, atrenkant suinteresuotas šalis
- surinkti skaičiavimo rezultatus

Mes vieninteliai rinkoje siūlome šiuos veikiančius sprendimus, kurie leidžia įgyvendinti visas šias 4 funkcijas. Mūsų valdoma vaizdų srauto suspaudimo technologija leidžia matyti rezultatus esant nedideliam pralaidumui ir veikia nepriekaištingai, pavyzdžiui, su grafinėmis HP HPC kortomis.

Siūlome 3 gamų paslaugas, tai:
- bendro naudojimo HPC klasteris (valandinis ar mėnesinis apmokėjimas)
- dedikuotas HPC klasteris (valandinis ar mėnesinis apmokėjimas)
- jūsų pačių įdiegtas HPC klasteris (tradicinės Oxalya paslaugos) tik CAPEX ir mūsų software sprendimas pasirinktinai. Mes atliekame HP serverių integravimą HPC aplinkoje.
Jau greitai pasiūlysime mono serverį (valandinis ar mėnesinis apmokėjimas).


- BigData serija
4 serveriai BigData paslaugai įgyvendinti. Serveriams suteikti JBOD diskai ir tobulai suderintos CPU / RAM / HDD proporcijos, visiems BigData naudojimo atvejams. Serverius bus galima užsakyti nuo vasario mėn. vidurio, kadangi dar laukiame nepakeičiamo elemento, kad suteiktume tikrus BigData serverius... Mes informuosime, kai tik gausime šią detalę. BD-48T taip pat laukia naujovės patvirtinimo... tos pačios, kaip ir FS-144T... Jau pradedame spėlioti, kas tai...

Jau 3 metus siūlome 4x CPU AMD serverius. Su BigData, pasirašome savo pirmąjį 4x CPU Intel: 4x E5-4607v2 24c/48t 2.6GHz su 512 GB RAM ir 24x 2 TB. Tai dar ne paskutinis


Kodėl mes galėjome patobulinti HG ir BigHG serverius nedidindami kainos?
-------------------------------------------------------------------------
Kaip jau paskelbėme, norėdami užtikrinti serverių suteikimą per kuo įmanoma trumpiausią laikotarpį, peržiūrėjome sutartinius santykius su visais tiekėjais. Mūsų surinkimo linijose naudojamos detalės iš viso pasaulio, todėl mums svarbu gauti viską tuo pat metu, kad galėtume pagaminti serverį. Turime gaminti vis daugiau skirtingų serverių, bet tai gali užtrukti iki 3 mėnesių... tai itin sudėtinga. Mums reikia tobulėti, todėl ir peržiūrėjome verslo modelį.

Mes taip pat tapome OEM klientais, todėl sukūrėme kanalą, leidžiantį gauti detales per 24/48 val. Tačiau neprisiimame įsipareigojimų dėl per metus privalomo įsigyti kiekio. Iš tiesų, jokios rizikuos, nes bet kuriuo atveju, pirksime.

Taigi patobulinome sandėlių valdymą, todėl galėsime operatyviau reaguoti, jeigu tam tikros konfigūracijos sulauktų sėkmės. Didelis užsakymas? Jokių problemų, per 48 val. gauname visas detales, todėl galime atsakyti į burst poreikius neprivalėdami iš anksto pirkti didelio detalių kiekio kritiniam atvejui. Be to, tai neišvengiama, kad suteiktume jau beveik 180 skirtingų konfigūracijų serverius.

Pasirašę šias sutartis, sumažinome tam tikrų komponentų kainas. Cool. Bet vietoje to, kad sumažintume sąnaudas ir padidintume antkainius, mes patobulinome jums siūlomas konfigūracijas. Geresni pasiūlymai už tą pačią kainą. HG ir BigHG – konkretūs šios strategijos pavyzdžiai. FS ir BigData gamoms užtikrinama labai konkurencinga kaina.

Mes norime jums pasiūlyti tik geriausią įrangą už geriausią kainą ir toliau diegti naujoves. Tikėtina, kad kitos serverių gamos taip pat bus patobulintos per keletą artimiausių mėnesių. Mažais žingsniais, be didelių skelbimų ir didelių keitimų. Su 180 pasiūlymų, mes negalime atnaujinti gamos per 24 valandas.

Atlikdami visus šiuos darbus, nuo šiol galime teisingai valdyti OVH serverių pasiekiamumą: serveriai suteikiami per 120 sekundžių, individualūs pasiūlymai komplektuojami per 2/3 val.

Šiuo metu siekiame pagerinti visų OVH serverių prieinamumą visuose duomenų centruose. Kadangi iki 2015 m. RBX nebebus vietos (išskyrus iš anksto rezervuotas vietas EG/HG/BigHG/pCC), esame įpareigoti įgyvendinti salių fragmentavimo projektus. Tikras džiaugsmas valdyti 165000 serverių parką beveik 5000 spintų, įdiegtų 4 zonose.. Hehey! Mes taip pat siekiame patobulinti ką tik pristatytų naujų gamų pasiekiamumą. Darbai vyksta sklandžiai.

Kadangi OVH serverių gamos jau pristatytos, galime pasirūpinti So you Start serveriais..

Draugiški linkėjimai
Octave